Text

Aug 30, 2013
@ 8:38 am
Permalink

People Nowadays

Bad habit isn’t something that could be understood by other people. Don’t you think so?

When someone did something wrong and they ask people to understand them because that’s the way they live a life. You are the one who should change, not the people, it’s you.

People’s life doesn’t always revolve around you. Don’t think yourself so special so you feel like to get treated like a boss by people.

This is life. Don’t be so drama, because life doesn’t give a sh*t. 


Quote

Aug 30, 2013
@ 8:23 am
Permalink

why do we have to understand people while they don’t even want to?


Text

Aug 28, 2013
@ 2:41 pm
Permalink

Surrender

I found my self trapped in this situation.

I try so hard to not say hi to you first. That was the hardest part. Because for me, you’re too distracting and I need a bigger even huge diversion from you.

What am I feeling?

When I do care about you but I don’t letting my self to show it, then here is the little thing I do…

I check your last active on WhatsApp.

I check if you’re online or not on Yahoo Messenger.

I just staring at the word ‘online’.

I do nothing.

I just need to know that you’re there. That is enough.

Because I’m not ready for some low responses if I start the conversation. I can’t.

I just can’t.

I really don’t know what I am feeling, but I was need you to appear in my day.

I was.

But once again, my mind asks me to stop. I came to the edge of desire.

And here I am.. surrender.


Photo

Aug 22, 2013
@ 10:56 pm
Permalink

Crap. Does love need a reason?
Because I dont have any reason..why do I fall to you..
I havent have this feeling since forever.. sounds too much memang.
Tapi iya, kapan terakhir merasa begini? Two years ago? Maybe three? Sampe lupa.
He is totally stranger and I dont know how come I have this feeling.
I just feel like ‘hey, I have butterflies in my stomach!’
Very nice feeling. Seems you have more positive energy to do everything.

Tapi rasa itu berhenti di saat kita berfikir.. ‘is it improperly feeling?’ Kemudian pikiran kita membuat spekulasi tersendiri. Kita membuat sebuah harapan dan seperti kita sendiri yang membunuh harapan itu karena kita terlalu pesimis dan takut menghadapi kenyataan yang kita sendiri belum tahu akhirnya.
Because sometimes, expectations can kills you. 

You are too afraid of nothing.

Ketika kita tiba di saat kita ingin menyerah, karena kita merasa kita sudah terlalu banyak berbuat. Just on our side. There is no take and give..
but when it comes to love (okay, I guess love is overrated) we do care about nothing. We just care about the butterflies. We hope the butterflies stay and turn into something more beautiful.
But now.. I feel like to stop. I just want to walk away.

Crap. Does love need a reason?
Because I dont have any reason..why do I fall to you..
I havent have this feeling since forever.. sounds too much memang.
Tapi iya, kapan terakhir merasa begini? Two years ago? Maybe three? Sampe lupa.
He is totally stranger and I dont know how come I have this feeling.
I just feel like ‘hey, I have butterflies in my stomach!’
Very nice feeling. Seems you have more positive energy to do everything.

Tapi rasa itu berhenti di saat kita berfikir.. ‘is it improperly feeling?’ Kemudian pikiran kita membuat spekulasi tersendiri. Kita membuat sebuah harapan dan seperti kita sendiri yang membunuh harapan itu karena kita terlalu pesimis dan takut menghadapi kenyataan yang kita sendiri belum tahu akhirnya.
Because sometimes, expectations can kills you.

You are too afraid of nothing.

Ketika kita tiba di saat kita ingin menyerah, karena kita merasa kita sudah terlalu banyak berbuat. Just on our side. There is no take and give..
but when it comes to love (okay, I guess love is overrated) we do care about nothing. We just care about the butterflies. We hope the butterflies stay and turn into something more beautiful.
But now.. I feel like to stop. I just want to walk away.


Quote

Feb 22, 2013
@ 12:41 pm
Permalink

The more you make me suffer, the more I find I love you - Harris Risjad


Photo

Feb 22, 2013
@ 12:32 pm
Permalink
1 note

I haven’t show you my man since forever I post here.. Proudly introducing, Choi Seunghyun.
cr: Bigbang Official Facebook

I haven’t show you my man since forever I post here.. Proudly introducing, Choi Seunghyun.

cr: Bigbang Official Facebook


Text

Feb 22, 2013
@ 12:24 pm
Permalink

The Real Purpose

Mungkin topik ini terdengar serius buat gue tulis. Tapi gue sendiri ingin menemukan ‘what is my own purpose of working’. Jawaban gue setiap kali interview adalah, gue setidaknya ingin menghidupi gue sendiri, lalu bantu orangtua. Really? That’s what you got?
Nope! Alasan lain di balik seseorang bekerja adalah agar dia mendapatkan status. Kalau orang lain tanya “Sibuk apa sekarang?” dan kita punya jawaban untuk itu, “Kerja nih, di blablablabla and so so”. Cliche.

Okay… What I try to tell you is, what the hell am I doing here, for eight month, about two kilometers trip every morning for working. I wasn’t enjoying my job actually. I’d imagine that I would be on a good suit, step on heels, high building, good partnership and so so. Tapi kayaknya hal begituan memang mudah terjadi ya di FTV doang. I’m not happy, I wasn’t happy. Nggak bisa ya kita kerja sesuai dengan apa yang kita suka dan inginkan?
Bisa. Mudah? Nggak juga. Pfffft.

Gue bosen dengan rutinitas begini. My friend and me has been talking about this one. Kita yang baru beberapa bulan kerja aja udah bosen setengah hidup, bayangin… orangtua kita yang kerja puluhan tahun demi menghidupi kita sampai sekarang dengan rutinitas yang sama sambil ngurusin anak-anaknya. Wuih! Our parent is the most amazing creatures, right?

Gue ingin kerja berdasarkan hobi dan apa yang gue suka. Biar apapun itu, gue kerjakan dengan ikhlas without cursing like what I did this couple month. LOL. Tapi mungkin cursing gue bakal hilang walau kerja gak sesuai hobi dan kesukaan kalau gaji gue mencukupi gue buat gaya hidup gue yang hedon. Terbayar. Tapi kan sekali lagi, hidup gak berjalan semudah itu. Mungkin aja kita berkeinginan punya perusahaan gede, tapi kenyataannya kita cuma karyawan aja. But, that is not something impossible tho. Kalau kata kakak kandung gue, Agnes Monica sih Dream it, Believe it and Make It Happens. Tinggal niat dan kemauannya aja itu sih.. yang susah. Temen-temen gue sih bilang, cari laki yang kaya biar kerjaan kita cuma arisan, belanja dan ngurus anak, gak usah susah payah ngantor. Tapi buat gue itu nggak keren sama sekali. Sebagai cewek, kita juga harus mandiri kan? Setidaknya, suatu saat kita bisa bantu suami juga kalau ketemu keadaan mendesak. Gue tuh, pengennya gitu. Idaman banget, kan? Hahaha. Live your dream lah, masih mudah ini. Who run the worlds? Girl!


Photo

Oct 25, 2010
@ 3:32 pm
Permalink

Super Junior K.R.Y

dan kyu nya lucu banget!

(cr: chidorihyunoppa.wordpress.com)

Super Junior K.R.Y

dan kyu nya lucu banget!

(cr: chidorihyunoppa.wordpress.com)


Photo

Oct 25, 2010
@ 3:30 pm
Permalink

I love you, Cho Kyuhyun. always have always will :)

I love you, Cho Kyuhyun. always have always will :)


Quote

Jun 15, 2010
@ 8:01 pm
Permalink

tidak belajar dari pengalaman…